Welkom op de website Wellstandingmen!

 

De naam van deze website betekent:
Well (= Bron)
Standing (= status correctie door te gaan Staan voor jezelf)
Men (= Mensen: Mannen en Vrouwen).

Op deze website kun je informatie vergaren over hoe je jezelf Vrij kunt maken van de oude Matrix waarin geregeerd wordt vanuit tragere frequenties als angst, dwang, schuld, boete en tekort. Onze natuurlucke staat van Zijn is nameluck Liefde en overvloed. Wij kunnen dan ook niet anders dan dit oude dwangbuis ontstijgen en zo samen met onze mooie planeet Aarde mee te groeien naar de mooiere wereld waar ons hart van droomt. 

Men noemt dit Soeverein of Autonoom, maar beide termen dekken eigenluck de lading niet, omdat de betekenis van beide woorden op zichzelf lijken te staan zonder samenwerking.

Op Eigen Kracht gaan is wel oké, en Zelf Verantwoordeluckheid ook, want uiteindeluck dien je zelf jouw leven te leiden met de korte ei. Samenwerken is daarbij echter juist van belang, omdat we elkaar aanvullen en daardoor samen veel sterker staan.


AGE OF AQUARIUS of WATERMAN-TIJDPERK:

Daar zijn we inmiddels in terecht gekomen. Astrologisch betekent dit dat we gedurende een periode van ongeveer 2000 jaar plezier mogen hebben van nieuwe technologische ontwikkelingen, groei in intuïtieve vaardigheden, flitsend snelle ingegeven inzichten, downloads enzovoorts. Alsook dat we elk op eigen unieke wijze in onze kracht mogen gaan staan en meer verbinden met gelijkgestemden. Precies wat we nu dienen te doen om uit de oude matrix vrij te komen.

Via deze website kun je onder andere workshops volgen, zie hiervoor de agenda. In deze workshops leer  je, je eigen unieke Live-Life-claimen maken en  je status corrigeren. Dit corrigeren doe je met je live-life-claim samen met de juiste begeleidende documenten en brieven. Deze verstuur je naar  de directeuren en bestuurders van de geprivatiseerde bedrijven, die zich banken en Semi-overheid noemen in de oude matrix. Dankzij jouw status correctie ben Jij als Godheid middels de Levende Mens weer aanwezig in het spel en kun jij hen in kennis stellen van jouw wilsbeschikking.

Wat mij (Hridaya-Gertruud) betreft, ben je dan schuldenvrij en hoef je voor je Mensenrechten als Wonen, Gezondheidszorg, Voeding, Vervoer, Energie, Water enzovoorts, niets meer te betalen omdat alles wat je namens je fictie betaalt reeds van je geboortefonds gehaald wordt.

Geld uit dit fonds heb je dan in principe niet meer nodig. Wat je wel wilt is je vrijheid en wat je namens je Mensenrechten toekomt, zoals onder andere een stukje land, onderdak en voedsel.

Hierdoor kun je in Vrijheid en in overvloed Leven, je doet waar je hart blij van word en je deelt dit uit weelde met de mensen om je heen.

Zo ontstaat er vanzelf weer een werkelucke wereld van overvloed, maar dan op duurzame wijze.


Op deze website vind je verder netwerken die bezig zijn met:

~ Thuisopleiding

~ Ambachten leren.

~ Green Love Community

~ Marktplaats

~ Cryptokamer

~ Quantum Grammartaal

~ En meer.

Heel graag delen
we op deze website via de Online community en chatgroepen kennis, inzichten en vaardigheden waardoor we veel plezier hebben met elkaar en samen beter in staat zijn om te bouwen aan de wereld waar ons hart van droomt.

Naast de workshops Live-life-claim maken, met bijbehorende documenten doen we ook aan weerbaarheidstrainingen, intuïtief en geweldloos communiceren. Andere mooie ideeën en initiatieven zijn van harte welkom.

Ons motto is “Sta in je kracht; samen groeien en bouwen we aan een mooiere wereld. Een wereld hoe Wij Levende Mensen het wel willen hebben”.

Wil  je deze reis samen met ons maken? Kom dan bij de community!


Veel plezier en tot ziens!

Lichtgroet,

: Hridaya-Gertruud, mede namens het team WSM💖

 

Gertruud vdf Reus is bekend geworden via de films van Dileila Theunisz.

Dileila deel 1

https://clipmega.com/watch?v=NBqIkGosBQA

 

 

Dileila deel 2

https://clipmega.com/watch?v=ndnDZ6m-x-4

 

 

Dileila deel 3

https://clipmega.com/watch?v=NgyFF7YLFj4

 

 

Dileila deel 4

https://clipmega.com/watch?v=DGDTdutffXw