Finiko achtergrond …

FINIKO is een financiële dienstverlener met 360 partnerkantoren en sterk groeiend. Hun expertise is gebaseerd op hoog rendements trading op de wereldmarkten.
24 Traders handelen fulltime voor Finiko, waaronder trading Superstar, Edward Sabirov, de Nr. 1 van Rusland.​

CEO van Finiko is Kirill Doronin, een grote ondernemer uit Kazan, een stad met 1,2 miljoen inwoners, oostelijk van Moskou.
Na zijn studies wiskunde en economie heeft Doronin een vermogen verdient met een reeks conventionele bedrijven die hij oprichtte of overnam.

In 2017, zocht hij contact met een drietal ervaren traders om hem te helpen zijn vermogen te beleggen. Allereerst ontwierp hij een mathematisch model om de risico´s daarbij te spreiden en het tradingproces te monitoren.

​Dit model bleek bijzonder succesvol en samen met 3 partners werd Finiko opgericht als een financiële instelling die nu 360 partnerkantoren heeft door heel Rusland.

Finiko is groot geworden, niet enkel vanwege zijn fantastische trading resultaten, maar vooral door de producten die zij aanbieden op basis van die resultaten.

Meest gewild in Rusland is het beschikbaar stellen van geld voor de aankoop van kapitaalgoederen zoals onroerend goed en auto´s. Na een eerste aanbetaling van 35% wordt contractueel binnen een periode van 4 maanden het volledige bedrag van 100% uitgekeerd.

Sinds kort kunnen Europeanen ook direct deelnemen in hun CTI beurs index, via hun bottrader, waarmee zij met een team van 24 traders handelen in 41 verschillende producten op 4 verschillende beurzen, met name CHICAGO, MOEX, BITMEX & FOREX.

Een CTI-2 pack aankopen doe je vanaf 1000$ en de opbrengst ligt per maand rond de 11-14%+ 2-2,5% FNK token.

Een CTI-1 pack aankopen doe je vanaf 20.000$ en de opbrengst ligt per maand rond de 20%.

Het  CBS-ONE  ,Cashback sytem heeft een instap van 100$ , waarmee je 21% , dus 21$ cashback kunt krijgen.

 

Hoe wordt er geld verdiend..

Finiko, de eerste ervaringen

FINIKO Overzicht, [24.12.20 08:13]
Finiko, eerste ervaringen en blik op de toekomst

Na mijn deelname aan dit project sinds het begin van de afgelopen zomer kan ik nu, na 5 maanden een goed onderbouwde visie hierover presenteren.

Finiko is een Russische Fin-Tech onderneming die al sinds januari 2018 actief is. In de periode dat ik hen volg zag ik ze groeien van 23 traders naar nu meer dan 100 beurshandelaren.
De afgelopen maanden hebben ze hun beloftes meer dan waargemaakt en zonder problemen dagelijks een hele stabiele winst uitgekeerd van gemiddeld iets meer dan 21% per maand.
De uitbetalingen van de winsten gebeurde vlekkeloos en werkelijk, telkens exact op tijd.

 Ik moet zeggen, na alles wat ik eerder heb onderzocht en meegemaakt is Finiko een verademing.
De wereld van Crypto en online investeringen mag je nog steeds beschouwen als het Wilde Westen van de financiële sector, waar weliswaar hoge winsten gemaakt worden, maar waar veel operators en bedrijven ongereguleerd, onberekenbaar en zelfs onvindbaar met zwendel het toneel verlieten, met ons hard verdiende geld.

Hoe anders is dat bij Finiko. Hun mantra is transparantie.
Ik heb alle producten, publicaties en vergunningen van het bedrijf bestudeerd en heb meerdere interviews met de CEO Kiril Doronin vertaald en geanalyseerd.

Het management heeft zich in het verleden meer dan bewezen. Kiril Doronin is een wel erkende grote ondernemer en een celebrity in Rusland. Hij maakt op mij een betrouwbare indruk en deelt met zijn team de goede intenties om Finiko een duurzaam karakter te geven.

De hoge ambities om toonaangevend te zijn in de komende evolutie van online betaalsystemen worden duidelijk gesteund door intelligente masterplannen en een briljante visie.

Een aantal nieuwe producten die de komende maanden worden geïntroduceerd maken Finiko een nog aantrekkelijkere partner:

-In december wordt een volledige eigen brokerage licentie verwacht, waardoor zij een extra verdienmodel kunnen toevoegen met “Copytrading”.
-In november werd ook een eigen stablecoin FNK gelanceerd die je straks veilig kunt vastzetten (staking) tegen een rendement van 10-15% per maand.
-Een eigen betaal card, in samenwerking met Visa en de Bank of China nadert zijn voltooing, gekoppeld aan een ongelofelijk uniek CashBack systeem.
Een echte wereldprimeur.

👌Waar het management volledige openheid etaleert en door het hoofd boven de borstwering te steken net dat beetje extra verantwoordelijk toont, wordt het een stuk gemakkelijker om je zeker te voelen bij deze investering.

Finiko is een geweldig bedrijf en ik hoop dat we daar nog tot in lengte van dagen de vruchten van mogen plukken.

Wim Claessen
👍👍👍