Aanmelden Workshop

Membership Level change

You have selected the Niveau1 - Basis membership level.

7 januari en 21 januari 2023

Wordt weer een vrije man of vrouw en kom los van het systeem.

  • Op dag 1 van deze tweedaagse workshop krijg je alles uitgelegd over het systeem waarin we leven, hoe het zo is gekomen en vooral hoe je er los van kan komen door als een levende man of vrouw op te staan voor jezelf. We zetten de eerste belangrijke stappen om je natuurlijke menselijke rechten terug te krijgen. Natuurlijk is het belangrijk dat je zelf goed weet van het "hoe en waarom". Van ons ontvang je jou gepersonaliseerde documenten, een Live-Life-Claim met begeleidende brieven, die je kunt sturen aan de instanties ten teken dat jij weer als een levend mens wilt worden gezien.
  • Op dag 2 van deze tweedaagse workshop krijg je de documenten uitgereikt en vullen we daarin zelf de laatste zaken aan. Van onze jurist krijg je daarnaast nog uitleg over het juridische systeem, je rechten als mens en de plichten die de werknemers van de overheidsbedrijven hebben wanneer ze met jou in gesprek gaan. Wat kunnen ze wel en wat moeten ze vooral laten. Hoe weer je je tegen de werknemers van de overheidsbedrijven nu je jezelf als levend mens hebt gemeld.

Deze tweedaagse workshop wordt gehouden op 7 januari en 21 januari 2023 van 10.00 tot 16.00 u op een locatie in de stad Utrecht (minimaal een week vooraf ontvang je het adres).

De kosten zijn incl koffie/ thee en een heerlijke lunch. (Vegetarisch en allergieën graag per email doorgeven). De workshop is inclusief de voor jou ingevulde Live-Life-Claim met begeleidende documenten, een pennenset in drie kleuren, stempelkussens, toegang tot de website met (juridische) voorbeeldbrieven, de kennisbank, toegang tot het telegramkanaal en de mogelijkheid om steeds meer kennis te vergaren met de niveau 2 en 3 vervolgworkshops waar je steeds meer kennis en tools krijgt om je recht te halen en je eigendommen veilig te stellen.

Check na het afronden de bevestigingsmail voor belangrijke info, ontvang je hem niet? Kijk ook even in de SPAM-box.

The price for membership is €375.00 now.


Account Information Already have an account? Log in here

Hint: The password should be at least twelve characters long. To make it stronger, use upper and lower case letters, numbers, and symbols like ! " ? $ % ^ & ).
LEAVE THIS BLANK

Hoe heb je gehoord van deze workshop?

 
 
 
 

maak een keuze

Het te betalen bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL75ABNA0527168505 tnv. G. REUS te Hoorn.
Vermeld als kenmerk je naam en de workshopdatum!