Live Life Claim (LLC)

Diplomatieke Paspoort (DPP)

Hiermee kun je jezelf identificeren als Vrij Mens en diplomaat van je eigen postkantoor/ambassade/Vrijstaat. Het helpt je de poortjes bij de luchthavens en grensposten te passeren zonder dat je last hebt van regels als het dragen van een Qr code. Ook helpt het voor vrije doorgang zonder Qr code bij hotels en restaurants.

De bedoeling is dat we er ook mee opkomen voor onze andere mensenrechten zoals het recht op grond alsook vrije creatiekracht hierop zonder bemoeienis van de commerciële bedrijven die zich voordoen als overheid. Hier zoeken we versterking bij, want samen bereik je meer.

je kunt deze paspoorten bestellen via info@wellstandingmen.com voor €25,- p stuk.

Op de terugkomdagen wordt aan het invullen ook aandacht besteed. Zie het inschrijfformulier op de website.

De LLClaim- documenten en brieven worden verzorgd door het WSM team.

 

STAPPENPLAN:

1/ Vraag je geboorte akte op bij de gemeente waar je in geboren bent. (Let op dat het handgeschreven is! en er de authentieke handtekening van zowel de ambtenaar als de aangever op staat.)

2/ Verstuur twee brieven aangetekend van jou als Levende Mens naar jezelf als Levende Mens en daarna van jezelf als Levende Mens (:Hridaya-Gertruud: vdf :Reus:) naar jouw burger-persoon G.A.M. Reus. Zie de voorbeelden op de bijgevoegde Power Point-presentatie.

3/ Bewaar deze Track & Trace codes want die zijn heel belangrijk!

4/ Doe in elk van deze brieven een tekening, hartewens of gedicht, gericht aan jezelf om jouw intentie te zetten hoe jij op jouw unieke manier iets doet om jouw wereld beter te maken.

5/ Bedenk een eigen vlag met daarop bv jouw familie/wapen-schild/ logo / symbool. Sommigen kopen goud inkt om hun vlag extra waarde te geven.

 

 

 

 

 

5/a Mensen die jou hierbij kunnen helpen zijn:

:Hadassah vdf :de-Jong: esje4christ@hotmail.com  https://drive.google.com/drive/folders/14atPErYMSnzewXQsEtxhdkJbMBWlK6gH
en :Marc; vdf :van-den-Broek: marcronald@protonmail.com

6/ Bedenk eventueel een naam voor jouw Post-Office en koppel die ook aan je roepnaam. Bv ~Hridaya’s-~Post-Office en :Hridaya-gertruud: als autograaf.

6a Geef de namen door van de burgemeester en gemeentesecretaris van je huidige woonplaats.

7/ Koop 2 stempelkussens. ! met rood en de ander met blauwe inkt.

8/ Je kunt een stempel met GEWEIGERD kopen (om je post mee te behandelen)

9/ Schaf een diplomatiek paspoort en een ambassadebord aan om je nieuwe status aan de buitenwereld kenbaar te maken.

10/ Regel je eigen vlag of schaf bv de vlag van Vrijstaat Mahabbaratha aan en/ of een wimpel van WSM. (Als we allemaal gaan vlaggen wordt het sowieso een vrolucke boel hier).

 

11/ Het team gaat jou een vragenlijst sturen. Let goed op dat jij het team de juiste gegevens toestuurt zodat zij alles zo correct mogeluck in kunnen vullen. 

12/ Zij checken daarna met jou of alles klopt en kan het naar je verstuurd worden.

Check deze documenten op woorden als :  

  • Juiste naamgeving/ hij/zij , hem/zijn/haar, man/vrouw en… vrouwelijke/mannelijke woorden zoals dienares/dienaar  , rentmeester/-es, eigenaar /-es  etc
  • Houdt verder de Track & tracenrs ( barcodes) plus data van je aangetekende brieven bij de hand.

13/ Eenmaal binnen kun je je LLclaim laten autograferen door Levende Broeders of Zusters op een van de terugkomdagen.

14/ Nu kun je het door het team aangeleverde kopie plus bijhorende documenten en brieven (opzegging machtiging bestuur over jouw burgerpersoon/bsn nummer) versturen naar de burgemeester, de gemeentesecretaris en de directeur van de Trust-belastingdienst te Heerlen.

15/ Na 6 weken stuur je de dank en contractbevestigingsbrief (ook door het team voor jou klaargemaakt).

 

16/ Leg een archief aan. Bewaar jouw gegevens, brieven enz. in een map zowel online als in een kast!!!

Orden daarin bv met LLClaim/ brieven aan gemeente/ Belastingen/ CJIB/ Waterschap /Ziektekosten enz

Zo kun je goed overzicht houden op wat jij hebt gedaan en wat je hebt terug gekregen!

17/ Bekijk hieronder de Power point Presentatie LLclaim om je bij dit alles te helpen.

 

Aanrader:  Terugkomdagen met weerbaarheidstrainingen, stadswandelingen, machtsopstellingen, lessen in Taal manipulatie? NLP/ Symboliek

Wil je je LLclaim updaten of updates opdoen kun je altijd mee komen doen op een workshopdag LLclaim voor de prijs doneren vanaf €55,-

zie verder ook de links die we zoveel mogelijk in onze kennisbank  plaatsen.

 

19 maart 2022/Presentatie Crypto en Belastingbedrijf  

Door : Frank vdf: Doodeman en : Alex vdf: Johnson

Op zoek naar een offgrid waardensysteem heeft Frank de basis uiteengezet hoe je met crypto kunt werken.

-Xifra.com  Signal  Exoduswallet  Hardware wallet – Tresor-T 

Alexander:  Als werkgever kun je bv je werknemers uitbetalen via Wirex. Of via bankrekening bij Revolut (Litouwen) Daar kan het belastingbedrijf niet bij. Probeer altijd de deurwaarder uit te dagen om jou te dagvaarden bij de rechtbank, dat gaan ze niet doen omdat ze dan nat gaan. Vraag naar wiens God de gratie door verleend is, omdat die mogeluck niet strookt met jouw godsdienst bv. Werk altijd toe naar brieven in 3 stappen. Doen zij ook.

Kantonrechter: Bijgevoegd is ook de model dagvaarding (laatste stap) voor een deurwaarder als hij jou niet voor het gerecht daagt, kun jij dit doen als fictieve persoon en kun je in de rechtbank van persoon verwisselen, wat zij ook voortdurend doen daar.

NIETIG VERKLARING: Open hun dwangcontracten voorzichtig aan de zijkant met een scherp mesje en sluit de envelop waar ze in zitten, na jouw reactie (met bv de stempel GEWEIGERD) weer af met een nietje (=nietig verklaard). 

1. Vraag naar hun machtiging (gratie Gods) zij mogen daarbij jou niet dwingen hun God te aanbidden, noch een dwangcontract aan te nemen.

2. Waar is het rechtsgeldige contract? Dit staat nb op hun eigen website als voorbeeld. Dwang is verboden! 

3 x = scheepsrecht. Autografeer de eerste brieven met enkel jouw voornaam als Levende Man of Vrouw en helemaal pas bij de 3e brief met jouw LLclaim en contractvoorwaarden als troef komen. Ik betaal niet, sleep mij maar voor de rechter! Nationaal recht. Zet alles op Film ter bewijs!

Reiner Fullmich – Europese Hof / Media / Promissary Note / Identificeer je mbv je diplomatieke paspoort met jouw Mensenrechten erin!