SarsCov-2 virus?

Alle maatregelen staan met de aanname dat het ‘killer-virus’  bestaat.   Maar is dit ook zo ???

Tot nu toe is er nog geen enkel bewijs dat het virus ooit is geisoleerd volgens wetenschappelijke standaard.

Een goede bron van informatie is deze telegramgroep met o.a. onderstaand bericht waar veel goede info gedeeld wordt:

Basislectuur. Iedereen zou dit moeten gelezen hebben. 15 pagina’s, twee uur werk, niet gemakkelijk. Maar nadat je dit artikel gelezen heb, geloof je van je leven niet meer in de virus-illusie

 

—> De wereld wordt wakker: virussen zijn nog nooit geïsoleerd. Hun bestaan is dus niet bewezen: https://anbb.nl/kwesties/q39-moet-de-overheid-kunnen-bewijzen-dat-het-sars-cov-2-virus-echt-bestaat-en-covid-19-veroorzaakt

Brecht : https://www.jornluka.com/the-trueman-show/the-trueman-show-44-brecht-arnaert/

Getuigenis van iemand die zopas onderstaande video met Stefan Lanka  bekeken heeft:  

“Juist deze helemaal bekeken. (was mn eerste Lanka video) WAW. Wat heeft die man een berg wijsheid. Hij verweeft zoveel wijsheid met liefde en kennis.. En hij is vooral! nog begripvol voor de klassieke virologen en medici. Dit is zo sterk! Om in een situatie zoals deze niet uit angst en haat te bewegen, maar in plaats daarvan medelijden te tonen en je grootste tegenstanders te begrijpen en zo makkelijk dat grote plaatje te schetsen. Chapeau voor de goede inborst die die man uitstraalt.
Hiervan leer ik voor mezelf dat ik meer vertrouwen mag hebben. En vooral niet in angst of haat hoef te leven. Ik ben zeer dankbaar dit gezien te hebben. Bedankt om het te delen. 🙏”     VIDEO: https://youtu.be/Q2D-CApMXqY

 

€1 million to anyone who can prove COVID-19 virus exists and is causing disease or death

 

Brief : Kunt u mij het bewijs geven van (het bestaan van) het SarsCov-2 virus?

Is er ooit uit een zieke mens waarvan men vermoedt dat hij lijdt aan de zogenaamde Covid-19 ziekte een virus geïsoleerd, gepurifieerd, geïdentificeerd en geverifieerd als oorzaak van deze ziekte?

Wat je nu al kunt doen is bovenstaande brief sturen naar je eigen burgemeester en de gemeentesecretaris. (uiteraard met jou naam (vdf=van de familie)  en jou burgemeester etc.)

Misschien is een mail met ontvangst- en leesbevestiging  ook goed . Eventueel na te bellen voor ontvangst. Laat ze maar weten dat we ze doorhebben.

Na ontvangst van reactie kun je nog je Live Life Claim (LLC) met opzegging machtiging bestuur naar ze toesturen.  Wij geven hiervoor workshops.  Je bent van harte welkom !

 

Rechtbank -Canada- Alberta

Patrick King vertegenwoordigde zichzelf in de rechtbank nadat hij een boete van 1200 dollar had gekregen voor protesteren tegen de Co vid-Hoax.
Hij zond een dagvaarding uit aan de provinciale minister van Volksgezondheid om te bewijzen dat het vir us niet bestaat, ze werden gedwongen toe te geven dat ze geen enkel bewijs hadden.
Het vir us is nooit geïsoleerd geweest en daarom had de regering geen wettelijke grond om een ​​van de beperkingen op te leggen die ze de hele samenleving hebben opgelegd. Sinds deze bekentenis aan het licht kwam, heeft de Provincie Alberta, Canada sindsdien alle Co vid-beperkingen ingetrokken en behandelt Co vid-19 nu officieel als niets meer dan de milde griep!

Dit is wat er gebeurt als er geen corrupte rechter beslist!
WAT EEN OVERWINNING !!   : https://www.bitchute.com/video/10btYmlEH0C8/

 

THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL – PART 18 over o.a. dat virus nooit is geisoleerd en dat deze scamdemic zorgvuldig is geplanned met definitiewijziging van pandemie  etc.