Voorbereiding: Jouw wereld en positie goedom zetten!

Zèlf autoriteit nemen via basisstappen:

1/ Basiskennis opdoen om te begrijpen in welke upsite-down positie je nu nog geregistreerd bent.

2/ Basis-workshopStatuscorrectie officieel en energetisch via de  Live-Life-claim plus opzegging machtigingbestuur brieven.

3/ Via de juridische workshops leren hoe het zit met de diverse private (A.I aangestuurde/ zielloze) bedrijven die jou stalken via valsheid in geschriften, intimidatie, dwang en diefstal. Stuk voor stuk strafbare feiten welke wij kunnen pareren met de juiste houding, brieven en waarde-documenten. Echter ook in de energie! Want als jij zelf nog aan anderen jouw wil oplegt, via manipulatie, intimidatie en dwang, kun je die energie het beste eerst In jezelf transformeren aleer je dat buiten jou verwacht.

4/ Via vervolgworkshops en bijeenkomsten werken aan je weerbaarheid en hoe je op alle gewenste lagen autoriteit kunt nemen in jouw eigen leven.

5/ Via het WSM-netwerk  elkaar informeren over juridische updates, communicatie, blockchain, gezondheid, thuisopleiding, taal, zelf voorzienend leven en meerSamen maken we ons sterk voor een echte vrije wereld in en om ons heen! samen maken wij de mooie vibe en inventiviteit vanuit gelijkwaardigheid steeds veelzijdiger en krachtiger!

6/ Zelf begeleid ik, vanuit mijn vakgebied hypnotherapie/NLP en vele jaren ervaring als trancewerk therapeute mensen ook op emotioneel niveau om weerbaar door alle shifts heen te kunnen laveren.

7/ Kom mee op-Staan voor Wie je bent en toon Jouw door Spirit In-gegeven Wilsbeschikking! Zet samen deze mooie energie neer hier op Onze Aarde! 

Zie de agenda en schrijf je in voor de diverse workshops of mogeluckheden. Op alle lagen maken we vooruitgang. Via de Nieuwsbrief houden we je op de hoogte. of abonneer je op een van de Telegramgroepen waarvan je het menu vindt: @WSMmenu = t.me/WSMmenu

Online Basis-Workshop en Interviews met basiskennis.

Het is belangrijk om voorkennis op te doen, zodat je begrijpt wat je doet.

Informeer jezelf goed door o.a. de presentatie/ interviews van: Hridaya-Gertruud met Dileila. Update 31 aug. 23: Deze interviews zijn van You Tube verwijderd en zullen eerdaags via een andere aanbieder viraal gaan. Ook met updates van de laatste ontwikkelingen.

NB Deze interviews zijn inmiddels wat gedateerd en zal ik eerdaags weer updates posten. Gelukkig komen die nu ook vanaf andere kanten naar ons toe. 

Zie verder nog de kennis op en achter deze website of op de landelucke WSM-groep of bv de autonoom-lesgroep op Telegram.

@WSMmenu = t.me/WSMmenu

Of: De Haan met een keigoed interview over soevereiniteit en slavernij met een chatbot:         https://www.youtube.com/live/p2yRXoDUEpA?feature=share

Hieronder de presentaties:

Extra Informatie ter voorbereiding voor de workshops

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Ben je voorbereid? klik dan op de volgende knop: