Juridische workshops.

 los van elkaar te volgen  workshopdagen van 10.00 – 16:00 uur , op de zaterdagen 12 augustus en 3 september2023 in  Utrecht, Nederland.

: Uitleg hoe het werkt met Belastingen, Gemeen-te, Waterschap, CJIB, CAK, plus 2 basisbrieven .

: Hoe om te gaan met deurwaarders, rechtbank, bewindvoering, dagvaardingen, hypotheek, huur enz. plus 1 basisbrief.

: Weerbaarheid/ rollenspel in en om de rechtbank.  

Bij alle dagen:  Vragen en ervaringen omtrent diverse juridische zaken.

Met als extra hoe je jouw LLclaim kunt toepassen voor je Mensenrechten.

Om mee te doen is het werken aan je Claim of Life (=stap 1 zie de flowstream) middels begeleiding via WSM of een soortgelijk document een belangrijke voorwaarde! 

Kosten: Variabel. ( zie beschrijving op het inschrijfformulier hieronder). Of anders: zie de autonoom lesgroep op Telegram van Roeland.

Juridische introductieworkshop in Zeist op de Bewustwordingsbeurs van 14-16 uur. Je basisrechten (vrije donatie).

Inschrijving: Jurdische workshops

Omdat we jullie via telegram makkelucker kunnen bereiken
(settings->edit profile->, bijv. @WakkereWillie,) Ivm het toevoegen aan twee WSM telegramgroepen voor vragen en ondersteuning. Het begint met '@'
Betreft de volgende zaken die behandeld gaan Succesbrieven hoe af te rekenen met de stalkende áutoriteiten' /private -overheid-bedrijven, waar je precies op moet letten, laatste updates. Updates over de belasting-aangifte via ANBI. Verder ruimte voor rollenspel Trustverhaal. In de middag presentatie Bosnische piramiden. Locatie : Regulierenring 12 Bunnik, parkeren naast en achter het gebouw. Inloop vanaf 9:30 uur. Aanvang 10:00 - 16 uur Gratis koffie/thee. Zelf je lunch meenemen en wat lekkers om te delen voor bij de koffie.. Kosten €35,- vooraf overgemaakt of €40,- aan de zaal. Na afloop is er gelegenheid om samen eten te bestellen en samen te eten, of potluck mee te nemen.
Betalen op reknr: IBAN: LT733250065747894966 BIC: REVOLT21 Naam: Geertruida Anna maria Reus te Westzaan (Let op! Vul in bij omschrijving: Voor- en achternaam + datum workshop).
De presentatie op de bewustwordingsbeurs op 3 december in Spijkenisse van 14-16 uur is op basis van vrije donatie en opgave kan via dit formulier Introductie workshop WSM Tevens over je basisrechten. . Diverse onderwerpen worden behandeld.... Houdt de agenda in de gaten voor andere WSM leden workshops