Juridische workshops.

los van elkaar te volgen  workshopdagen van 10.00 – 16:00 uur , op de zaterdagen 29 april, 13 en 29 mei 2023 in de Bilt, Utrecht, Nederland.

Dag 1  : Uitleg hoe het werkt met Belastingen, Gemeen-te, Waterschap, CJIB, CAK, plus 2 basisbrieven .

Dag 2 : Hoe om te gaan met deurwaarders, rechtbank, bewindvoering, dagvaardingen, hypotheek, huur enz. plus 1 basisbrief.

Dag 3 : Weerbaarheid/ rollenspel in en om de rechtbank.  

Bij alle dagen:  Vragen en ervaringen omtrent diverse juridische zaken.

Met als extra hoe je jouw LLclaim kunt toepassen voor je Mensenrechten.

Om mee te doen is het (laten) maken van je LLClaim (=stap 1 zie de flowstream) middels begeleiding via WSM een belangrijke voorwaarde! 

Kosten: €50,-per dag vooraf overgemaakt,  of €55,- aan de zaal .( zie beschrijving op het inschrijfformulier hieronder).

Inschrijving: Jurdische workshops

Omdat we jullie via telegram makkelucker kunnen bereiken
(settings->edit profile->, bijv. @WakkereWillie,) Ivm het toevoegen aan twee WSM telegramgroepen voor vragen en ondersteuning. Het begint met '@'
Zaterdag 13 mei nr 3 Betreft de volgende zaken die behandeld gaan worden: uithuisplaatsing/ CAK/CJIB/ claim voor auto/ giften/donaties en schenking. Diverse onderwerpen worden behandeld.... Utrechtseweg 371 de Bilt, in de ruimte boven de manege. Het is een prachtig terrein en je moet parkeren helemaal achteraan en dan doorlopen naar boven de achterkant van de manege waar je zowel met een binnen- als met een buitentrap naar deze ruimte kunt komen. Zachtjes lopen omdat er ook buren aanwezig zijn. inloop 9:30 Aanvang 10-16 uur zelf je lunch meenemen en wat lekkers voor bij de koffietafel Kosten €50,- vooraf en €55,- aan de zaal.
Betalen op reknr: IBAN: LT733250065747894966 BIC: REVOLT21 Naam: Geertruida Anna maria Reus te Westzaan (Let op! Vul in bij omschrijving: Voor- en achternaam + datum workshop).
Let op! We zijn nu op een andere locatie! Utrechtseweg 371 de Bilt, in de ruimte boven de manege. Het is een prachtig terrein en je moet parkeren helemaal achteraan en dan doorlopen naar boven de achterkant van de manege waar je zowel met een binnen- als met een buitentrap naar deze ruimte kunt komen. Zachtjes lopen omdat er ook buren aanwezig zijn. inloop 9:30 Aanvang 10-16 uur zelf je lunch meenemen en wat lekkers voor bij de koffietafel