Welkom (nieuwe) leden van de groep Well Standing Men. ❤

Via deze groep hoop ik de juiste mensen bij elkaar te krijgen die kiezen om zonder te leunen, elkaar te kunnen steunen om samen voor de wereld te gaan die we wèl willen.

Vanaf 2013 ben ik bezig met het schrijven van juridische brieven, omdat ik heb gezien dat alles anders is dan het lijkt en wij onze rechten dienen te kennen en leven.

Ook ben ik vanaf 1996 ( toen ik mezelf kon helen van kanker via Reiki en droomwerk) bezig met Reiki / energetische healing en vanaf 2001 met hypnotherapie en NLP. ( zie mn praktijk fenix-dolfijn.nl en op FB Fenix-Dolfijn).

Van 2015 -2017 met Vrije Energie en lid van dit netwerk van Frank Bonte Zie op FB de pagina Well 4 Us

Samen met stadsgenoten een prachtige deeltuin gehad en nog steeds met veel plezier spelend in het Hoorn’ s basketbal recreanten team.

Tezamen met nog vele andere sociale activiteiten ( als onderwijs vernieuwing/ Thuisopleiding ) een heel divers en prachtig netwerk opgebouwd dat nog steeds groeiende is.

Mijn weg door het soevereine landschap heb ik bewandeld als een rivier die zich slingert door het landschap.

Ik ben allerlei stromingen tegengekomen en heb verschillende mensen ontmoet, wakker mogen maken en elkaar geïnspireerd of samen gewerkt.

Mijn ervaring is dat mensen heel graag willen gaan voor een betere wereld en zich van harte inzetten. Dat is heel waardevol. Echter zijn er ook nog heel veel lessen te leren in onze binnenwereld. Want er blijkt heel veel ruis te zijn in het projecteren van angsten, oud zeer op de ander waar men nog bij zichzelf mag kijken.

Ook dat er nog veel mensen geneigd zijn om hun last of onvermogen bij de ander neer te leggen die dan extra zwaar moet dragen.

Ieder dient dus zelf verantwoording te nemen voor zijn eigen lijf en leven.

We kunnen elkaar daarbij wel helpen en ondersteunen, doch mag dit beslist nooit ten koste van jezelf gaan.

Kortom al wil je echt soeverein/ autonoom gaan leven, is zelfreflectie en elkaar bijstaan heel belangrijk.

Altijd in gesprek blijven en naar elkaar luisteren zodat men weet waar men aan toe is.

Ook als iemand een te zware last draagt, die niet van hem is en dit niet meer trekt, samen aanbieden hoe deze last los te kunnen laten. Niet aan de kant staan met een oordeel.

Dit laatste is wat mij onlangs is overkomen. Ik werd zonder wederhoor pardoes door de mensen met wie ik dacht samen te kunnen werken aan de kant gezet.

Heel jammer want ik had net heel mooie plannen uitgezet om samen een grote doelgroep te kunnen helpen.

Nu wil ik dat met mensen doen die wel bereid zijn ècht te luisteren en hiernaar te handelen.

Durven verantwoording voor zichzelf en hun leven te nemen. Voor echte ondersteuning willen gaan door te helpen de last te dragen of hoe hiervan verlost te raken.

Zolang we in die energie dit Ìn onszelf nog niet geklaard hebben, zal geen enkele juridische constructie buiten ons stand kunnen houden.

Daarom zal ik hier blogs gaan schrijven en vragen en uitdagingen van mensen vooral energetisch aan helpen pakken.

Ook juridisch heb ik heel veel kennis en netwerken opgebouwd en zijn we allen qua inzichten flink gegroeid in de afgelopen jaren.

Meerdere oplossingen zijn mogeluck en ik laat mensen hierover workshops en presentaties geven om elkaar te vinden en te inspireren vanuit verschillende perspectieven.

Blijf in vrede met jezelf en durf gerust te komen met vragen ( kan ook via een pb) dan kan ik hierop inspiratie,hulp en advies bieden.

Dank ook voor jouw input want deze transformaties maken we samen door.

Op de website www.Wellstandingmen.com zal ik deze workshops en presentaties met telkens laatste updates aanbieden en op deze plek dus met vlogs.

Ook heb ik een nieuwsbrief via Telegram

t.me/WSMmenu

Laten we elkaar in vrijheid zonder dwang ont moeten.

Namasté,

:Hridaya-gertruud…

#image_title