Eigenluck zijn wij als mensen al een soeverein wezen. Bij de geboorteaangifte is echter een wisselwagen bij ons weggehaald. Onze menseluckheid is ingeruild voor een naam met een burger-sofi (slaaf) nummer.

Op onze geboorteakte wordt een zogenaamd Trustfonds gecreëerd dat als aandeel aan de beurs wordt genoteerd.

De namen zoals die op uw geboorteakte staan, worden niet gebruikt om u zogenaamde schulden te laten betalen. Nee, dat zijn gewoon verschillende namen. Op school wordt je geleerd je naam te schrijven zoals het systeem wil, waardoor je de gewoonte hebt om die andere namen te zijn.

Nu je weet dat je die fictieve persoon niet bent, want het staat geregistreerd als eigendom van de firma Rijksoverheid, kun je hier afstand van nemen en de aan hem geadresseerde post netjes ongeopend terugsturen, zodat je het geheim van de brief.

De levende Mens, die bij de geboorte werd weggegeven, wordt door het systeem gebruikt om levensenergie aan te boren, door hem te laten betalen voor de diensten die de fictieve persoon afneemt bij het bedrijf Rijksoverheid. Het systeem weigert echter de Levende Mens als zodanig te erkennen.

Wordt vervolgd…