BesteVrije broeders en zusters,

Lang en intens diep heb ik nagedacht over de inhoud van deze Nieuwsbrief.

Er is zoveel gebeurd in de afgelopen jaren en specifiek in het laatste jaar, dat ik niet meer wist waar te beginnen. Daarom zo laat, maar beloofd dat de volgende sneller komt!

DANKBAARHEID:

Bijzonder dankbaar ben ik voor de vele nieuwe mensen die ik in het afgelopen jaar heb mogen leren kennen dankzij de podcasts met Dileila en de workshops die daarop volgden. Wat een prachtige verlichte zielen komen nu bij elkaar! Dat alleen al is telkens weer een feest van herkenning!

Ook voor de geweldige hulp van Marga, Sheena, Frank en Dominique die me hebben geholpen met het opzetten van de site, nieuwsbrieven en de workshops in deze vorm.

Verder ben ik dankbaar voor de steun, input en onvoorwaardelucke liefde uit mijn netwerk die ik mocht en nog steeds mag ervaren bij het verwerken en schrijven van de vele verweerbrieven naar de rechtbank, deurwaarders en alle instanties om op te komen voor andermans en mijn eigen zaken.

Hierin heb ik telkens alle binnen de diverse gelederen aangeboden stof tot mij kunnen nemen, met speciale dank aan Mike vdf Houtman van Vrijheidsrechten.nl, Krishnanda en Milton van Vrijstaat Mahhabbaratha, Peter Eschausier van Burgerrechtsherstel.com Jeroen Sloendregt van Burgerfront.nl, Isabelle Lambregts van de Vrijegemeenschap.be, Claudette vdf Rhoon, Frank dvf Landsman en via hemWilfred-Leonard vd syntax-grammar-filmpjes en last but not least Esmeralda en Jan Verwey die nauw samenwerken met Macha vd Roedelof ‘s geboortetrust/hetbewustepad.nl en Vincent Zegel zelf. Tenslotte hulde aan JP vdf Teunissen die al jaren zijn nek uitsteekt om van alles uit te proberen op zijn unieke en ludieke wijze. Daarnaast ook heel dankbaar aan de hier niet genoemden. Allen gouden mensen met passie voor echtheid en rechtvaardigheid in deze compleet doorgedraaide wereld.

(Mijn huis was tussen de bedrijven door onder mijn neus weggekaapt en dat was best een pittige ervaring, waarmee ik innerluck en uiterluck nog niet klaar ben, maar omdat brieven schrijven juist als voorloper zo dood-vermoeiend werkt, heeft de kosmos me gewoon pardoes op een ander spoor nl op een biologisch dynamische zorgboerderij van een goede vriend gezet). Hier kom ik later in volgende nieuwsbrieven nog op terug.

LL-CLAIMS, ZELF-BEWUST-ZIJN EN IDENTITEIT

Dankbaar ben ik ook voor de fantastische inzet en neergezette energie van de workshopdeelnemers die elk op eigen unieke wijze vorm hebben gegeven aan hun Levende Mens-verklaring, waar je je Eigen waarde, identiteit en contractvoorwaarden als Levende Mens mee kenbaar kunt maken aan de oude steeds verder afbrokkelende heersende machten (die juist uit waren op het ontnemen van de identiteit en eigenwaarde vd mensheid).

Ik zie de prachtigste LLClaims voorbij komen, erbij horend postpapier, stempels, (echt Wow!) ambassadeborden, in zekerheidsstellingen van Fictieve Persoon naar Levende Mens, werknemers/geversverklaringen en…

ook winst gezien juist in de rechtbank op basis van argumenten uit het burgerluck wetboek vwb de burgerpersoon met de Levende Mens als vertegenwoordiger hiervan!

IDENTITEIT, EIGENWAARDE EN NATUURRECHT.

Dat is de energie die we feiteluck neerzetten met onze acties.

In de regels van de oude matrix staat letterluck dat ze rekening moeten houden met de Levend aan Land gemelde Mensen. Echter omdat alles op losse schroeven staat, want alle contracten zijn en waren allang afgelopen, houdt men zich daar niet (meer) aan.

ONTKENNING EN STEEDS KORTER LONTJE

Sterker nog, mijn ervaring is dat de ontkenning met het voortschrijden van het bewustzijn, des te harder wordt naarmate we kennisgeving, bewijslast en de juiste vragen bij de vertegenwoordigers van het oude systeem neerleggen. Ze geven steeds sneller en agressiever lik op stuk.

GOLFLENGTE

Dit doet me denken aan het wel/niet vaccineren-verhaal, het complot/compleet denken dat iedereen in zijn familie inmiddels tegen is gekomen. Blijkbaar komen we in dit stuk niet tot elkaar en blijken we op verschillende golflengtes of bewustzijnslagen afgestemd.

VER-ANTWOORD-E-LIJK-HEID

Mike vdf Houtman kreeg zelfs Femke Halsema op bezoek om hem uit te leggen dat zij echt de post niet opende en daarom als burgemeester niet verantwoordeluck kan worden gesteld voor de onmenselucke misdaden die zijn begaan tegen hem en zijn buurtgenoten.

Hier loopt nog een door hem gespannen rechtzaak over en die duurt maar en duurt maar….

Je kunt hem steunen via www.vrijheidsrechten.nl en hij is van goud onze Mike met zijn ontembare doorzettingsvermogen om voor onze mensenrechten op te komen.

VERSNIPPERD BEWUST-ZIJN

Ook de waarnemend burgemeester van Heerhugowaard zegt van niets te weten. Ik ervaarde energetisch een koker om zijn hoofd. Alles schijnt bij de gemeentesecretaris te liggen die achter de schermen valse contracten op basis van persoonsverwisseling regelt. Echter niet alleen hij, maar nog meer medewerkers die elk een klein stukje vh geheel mogen doen, opdat ze zelf meestal niet snappen wat ze aan het doen zijn en hier intussen wel lekker riant voor worden betaald.

UITPUTTING

Al met al een wereld waar je echt niet blij van wordt en het resultaat ervan is overal merkbaar, want de Aarde en steeds meer mensen raken steeds verder uitgeput en leeg getrokken.

CORONA

Wat een zegen want dankzij de bizarre maatregelen is een groots ontwakingsproces op gang gekomen en dienen wij weer te beseffen Zelf de Kroon vd schepping te zijn!

DOELEN 2022

HYBRIDE OF EIGEN IDENTITEIT?

Zelf vind ik het energetisch een mooi idee dat we een LLClaim maken en ons eigen postkantoor en ambassade neerzetten. Zet jouw unieke identiteit en familieclan maar neer als basis voor de Nieuwe Wereld. Jouw recht als Vrij Mens met de vlam van God in jouw hart staat kosmisch gezien altijd boven alle bedrijven.

DIPLOMATIEK PASPOORT WERKT!!!

Het diplomatieke paspoort van Vincent Zegel blijkt ook bruikbaar voor de LLClaim, want gaat uit van dezelfde Mensenrechten. Ik ken nu enkele mensen die hiermee al vrije doorgang hebben gekregen bij de luchthavens of douane en ook in restaurants. Je kunt ze ook via mij bestellen en maken. Opgave via een mail op de site.

EIGENWAARDE EN WEERBAARHEID.

Al doe je hier zelf nog onzeker of lacherig over gaat het m niet worden begrijp je?

Je houding is zooo belangrijk en bepaalt de uitslag van wat je overkomt.

Daarom wil ik het komende jaar juist hiermee aan de slag.

ALLES IS REEDS OPGEHEVEN EN ZAL BINNEN 1 á 2 JAAR VERDWIJNEN.

De frequenties van Awakening blijven nog stijgen in die tijd, steeds meer zielen die wakker worden en het donker zal steeds verder verdwijnen. Vandaar dat ze zo’n enorme haast hebben met de vaccins.

STANDING MAKEN ALS BEWUST-ZIJNS-VERRUIMING

Daarom kun je evengoed jouw unieke standing maken als Levende Mens met jouw contractvoorwaarden en eventueel ook de Vincent Zegeldocumenten gebruiken om je Verklaring Beneficiaire Geboortetrust neer te leggen bij de oude machten.

Je hebt het oude systeem kenbaar gemaakt dat je wakker bent en Nu opgestaan uit de dood.

Ze mogen jou nu in principe niet langer meer lastigvallen. Besef echter dat dit nog steeds nieuw of raar is voor het grondpersoneel!

STRIJDEN OF FOCUSSEN OP WAT JE WÉL WILT?

Ga echter niet teveel bevechten want zij zijn veel banger dan wij en slaan daarom steeds harder om zich heen. Kost jou heel veel energie en financiële schade wil je dat nog?

Opgedrongen belastingcontracten kun je ongeopend retourneren via speciale brieven. Krijg jij echter een uitkering of ben je financieel afhankeluck vh oude systeem, wees dan voorzichtig!

RECHTVAARDIGHEID NEERZETTEN TER BEWUSTWORDING

Wij willen echter wel als groep ons uitspreken naar deurwaarders en andere vertegenwoordigers van het oude afbrokkelende systeem om hen duideluck te maken dat zij zich dienen te houden aan de Mensenrechten.

Wie daaraan mee wilt doen, kan zich melden op Telegram via een speciale app aldaar WSM aangifte

SAMEN BESTAANSGROND INNEMEN EN BOUWEN AAN ECO-DORPEN.

Zijn we al zo ver? Kunnen wij dit al aan?

HELING OP ALLE LAGEN VAN JE BESTAAN

Het werkeluck allerbelangrijkste is de emotionele heling die wij van binnen nog hebben te doen met onszelf als gevolg van alle trauma opgelopen door de misleiding.

DE KRACHT VAN VERGEVING

Daarbij is het heel belangrijk dat je jezelf kunt vergeven voor wat jou is aangedaan en probeert de synchroniteit ervan te zien in jouw lichaam/lijf/life. Welke delen in jou worden aangeraakt?

Al kun je jezelf vergeven, lukt dat ook meestal beter naar de ander.

SYNCHRONITEIT

Als je strijd hebt met de macht buiten je, wat zegt dit over hoe jezelf omgaat met autoriteit binnen jezelf? Had je vroeger akkefietjes met je vader of eventueel je moeder?

Zie en begrijp dat je leeft op alle niveaus tegelijk en let op tekenen van bevestiging die je toevallig tegelijkertijd ontvangt uit je omgeving. Hier ga ik ook over schrijven en komt ook op mn site Fenix-dolfijn.nl

HELING WERKT INTENS DIEP DOOR IN AL JE BEWUSTZIJNSLAGEN EN VERHOOGT JE FREQUENTIES ENORM!

Bij voldoende geheelde mensenzielen zal de kanteling nog makkelucker en sneller plaatsvinden!

Daar hebben we binnen de groep en binnen de diverse regios heel veel therapeuten voor, waaronder ikzelf. Fantastisch dankbaar werk!

2022 HET JAAR VAN AANSLUITING EN BUNDELING

LANDELUCK

De aandacht gaat wederom naar hoe we al onze kennis en krachten kunnen bundelen, want samen gaat het makkelucker en zijn we sterker. Je kent vast het proces waardoor nieuwe bewegingen dienen te gaan:

Ignoreren

ridiculiseren

geweld.

Als je dat door ben dan is het accepteren en echt de Vrije Mensbeweging is groeiende!

Goed nieuws is bijv. dat het postkantoor van vrijstaat Mahhabaratha sinds zondag 18 december eindeluck Staat! Misschien leuk om post via hen te versturen en je waarden daar onder te brengen.

Hierover in de volgende nieuwsbrief meer.

REGIONAAL

Gezien de steeds gekkere maatregelen is het tevens belangrijk je aan te sluiten bij groepen in je buurt of regio. Samen boodschappen doen zonder mondkap bv. Samenwerken en tevens kijken hoe we alles met lokale munteenheden op kunnen lossen.

Op Telegram heel veel van dit soort groepen. Ga ze in een andere nieuwsbrief nog wel bekijken en bespreken. Of is er iemand die dit op zich wil nemen?

WSM THUISOPLEIDING

Hier vind je nieuws over hoe mensen hiermee bezig zijn, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

WSM GREEN LOVE COMMUNITY

Veel mensen zijn in het afgelopen jaar geëmigreerd naar het zuiden en lijkt het me heel leuk om mensen met elkaar in contact te brengen en ervaringen uit te laten wisselen.

Ook op het gebied van zelf voorzienend leven in harmonie met de Natuur.

WSM RUILKAMER

Hier kun je nieuws en weetjes vinden en delen over alternatieve geld- en waardesystemen.

WERKSAAMHEDEN met gesloten beurs/ Ron de Roos

SFEERVOLLE JAARSWISSELING EN OP NAAR EEN STEEDS GEZONDER, VRIJER EN BLIJER 2022!

Hartegroet, team WSM/Hridaya (Ridaja).